Η ΣΟΥΛΤΑΝΟΓΛΟΥ ΑΕ, δραστηριοποιείται πολλά χρόνια στην συλλογή και μεταφορά προς ανακύκλωση φορητών μπαταριών προκειμένου να επιτευχθούν οι εθνικοί στόχοι, όπως προβλέπεται από την Ευρωπαϊκή και Ελληνική Νομοθεσία, βοηθώντας σημαντικά στο έργο του φορέα που έχει αναλάβει την διαδικασία αυτή, της ΑΦΗΣ ΑΕ.

Σήμερα οι κάδοι της ΑΦΗΣ βρίσκονται σε 69.000 σημεία πανελλαδικά, σε όλους ανεξαιρέτως τους νομούς. Τους κάδους αυτούς μπορεί κάποιος να τους βρει σε Δήμους, Κοινότητες, Δημόσιους φορείς, Στρατιωτικές Μονάδες, σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, σε επιχειρήσεις, (Νοσοκομεία, Τράπεζες, Ξενοδοχεία, Βιομηχανίες, Εμπορικές εταιρείες κ.α.) σε όλες τις αλυσίδες σουπερμάρκετ, σε όλα τα καταστήματα τηλεπικοινωνιών, καθώς και σε εμπορικά καταστήματα με ηλεκτρικά /ηλεκτρονικά είδη, φωτογραφικά είδη, μπαταρίες κλπ.

Ο αριθμός των κάδων που έχουν τοποθετηθεί μέχρι σήμερα δείχνει μια πολύ αισιόδοξη εικόνα για τη χώρα μας σε σύγκριση με αντίστοιχους Ευρωπαϊκούς φορείς που έχουν ξεκινήσει τα προγράμματα ανακύκλωσης πριν από την Ελλάδα και μας φέρνει στην δεύτερη θέση στην Ευρώπη (σε απόλυτα νούμερα) μετά από την Γερμανία.  Σε τοποθετήσεις κάδων κατά κεφαλή η Ελλάδα είναι μακράν πρώτη με 6,2 κάδους ανά χίλιους κατοίκους, όταν ο μέσος όρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι 1,8 κάδοι ανά χίλιους κατοίκους.