Υπηρεσίες για ιδιώτες

Μετακόμιση Οικοσκευής.

Κάθε έπιπλο ή αντικείμενο που βάζουμε στο σπίτι μας είναι μέρος του «κόσμου» που δημιουργούμε για εμάς και τους αγαπημένους μας. Για αυτό απαιτεί μεγάλο σεβασμό και προσοχή όταν έρχεται η ώρα της μεταφοράς του. Η εταιρία μας γνωρίζει καλά αυτή την ανάγκη και επιδεικνύει τον δέοντα σεβασμό, κατά την συσκευασία και μετακόμιση της οικοσκευής.

Οι πελάτες που έρχονται στην ΣΟΥΛΤΑΝΟΓΛΟΥ Α.Ε. απολαμβάνουν αυτή την ιδιαίτερη μεταχείριση και μας κάνουν κάθε φορά περήφανους με την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν!

services-tabs-139154408

Γενικές Μεταφορές

Η εταιρία ΣΟΥΛΤΑΝΟΓΛΟΥ Α.Ε. ξεκίνησε την πορεία της στο χώρο των μεταφορών το 1994. Γρήγορα και δυναμικά επέδειξε τη συνέπεια , την υπευθυνότητα και τη σύγχρονη οργάνωση που απαιτείται από μια αξιόλογη εταιρία στον κλάδο των Εθνικών μεταφορών. Το δίκτυο υποκαταστημάτων που έχει αναπτύξει στην μέχρι τώρα πορεία της, την καθιστά ικανή να αναλάβει οποιαδήποτε μεταφορά Πανελλαδικά. Ο ιδιόκτητος στόλος μας παραλαμβάνει από τον χώρο σας με ταχύτητα, συνέπεια & ασφάλεια. Κατόπιν ολοκλήρωσης των αποστολών όλα τα συνοδευτικά έγγραφα , επιστρέφουν πίσω στο αρμόδιο τμήμα , με υπογραφή παραλαβής από τον υπεύθυνο παράδοσης. Τηρούμε ηλεκτρονικό αρχείο για κάθε μεταφορά που πραγματοποιούμε με σκοπό την εύκολη και γρήγορη πρόσβαση των πληροφοριών που θα αιτηθεί ο πελάτης. Ο χρόνος ολοκλήρωσης των αποστολών σας , ανάλογα την περιοχή κατόπιν συμφωνίας μπορεί να είναι:
– Αυθημερόν
– Εντός 24 ωρών από την παραλαβή
– Εντός 48 ωρών από την παραλαβή

Διαθέτουμε ασφαλιστική κάλυψη των εμπορευμάτων που διακινούμε, καθώς και ασφαλιστική κάλυψη Γενικής Αστικής Ευθύνης.

services-tabs-139154408

Ειδικές Μεταφορές

Η ΣΟΥΛΤΑΝΟΓΛΟΥ Α.Ε. έχει δημιουργήσει ένα ξεχωριστό τμήμα που ασχολείται ειδικά με την μεταφορά εμπορευμάτων που χρίζουν ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια και προσοχή. Στις ειδικές μεταφορές περιλαμβάνονται:

 • Ιατρικά μηχανήματα

Όλες οι εργασίες των Ιατρικών Μηχανημάτων πραγματοποιούνται με ιδιαίτερη προσοχή & υψηλά επίπεδα ασφάλειας.

Υπάρχει η δυνατότητα συγκεκριμένου προγραμματισμού των εργασιών μεταφοράς, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη ή του τεχνικού εγκατάστασης/απεγκατάστασης.

Επιπροσθέτως, για την επιτυχή ολοκλήρωση του συγκεκριμένου τύπου μεταφοράς, έχουμε στην διάθεση μας και χρησιμοποιούμε τα πλέον κατάλληλα μηχανικά μέσα και εργαλεία.

services-tabs-139154408

 • Διαγνωστικά ιατρικά προϊόντα

Οι μεταφορές διαγνωστικών προϊόντων, κατατάσονται για εμάς σε μία ιδιαίτερη κατηγορία μεταφοράς. Οι κύριοι λόγοι είναι δύο : Ο πρώτος λόγος είναι η κάθε αυτή ανάγκη χρήσης τους και το επείγον της μεταφοράς, όταν πολλές φορές υπάρχουν περιπτώσεις διάγνωσης που χρήζουν αμεσότητα. Ο δεύτερος λόγος είναι, το ευπαθές του αντικειμένου μεταφοράς, αφού απαιτεί συγκεκριμένη θερμοκρασία, προσεκτικό τρόπο φόρτωσης και προστασία.

services-tabs-139154408

 • Χρηματοκιβώτια, ATMs & APS

Οι μεταφορές χρηματοκιβωτίων απαιτούν τεχνογνωσία και εξειδικευμένα εργαλεία. Εμείς στην Σουλτάνογλου Α.Ε, διαθέτουμε την τεχνική κατάρτιση καθώς και τον απαραίτητο & πλήρη μηχανικό εξοπλισμό.

Η πολυετής συνεργασία μας με το σύνολο των εταιρειών του τραπεζικού κλάδου, καθώς και με τις εταιρείες που τον προμηθεύουν, μας έχουν εφοδιάσει με την ανεκτίμητη γνώση διαχείρισης και μεταφοράς ATM & APS μηχανημάτων.

 1. Την ασφαλή μεταφορά των μηχανημάτων.
 2. Την τοποθέτηση ή την αφαίρεση των μηχανημάτων στην/από την βάση τους.
 3. Την πάκτωση των μηχανημάτων, για την αποφυγή κλοπής τους.
 4. Την αποπάκτωση των μηχανημάτων για τις ανάγκες μεταφοράς τους.

 • Συνεδριακό υλικό & Αρχείο

Οι μεταφορές συνεδριακού υλικού μπορούν να γίνουν και κατόπιν ραντεβού σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες ακόμα και Αργίες ή Σαββατοκύριακα.

Οι μεταφορές αρχείου λόγω του αναντικατάστατου μεταφερόμενου φορτίου, ολοκληρώνονται με πρόσθετα μέτρα ασφαλείας. Εξειδικευμένοι, στην συσκευασία & μεταφορά αρχείου, αναλαμβάνουμε :

 1. Την διάθεση κενών κιβωτίων.Μπορούμε να παρέχουμε οποιοδήποτε τύπο κιβωτίου αιτηθεί ο πελάτης μας.
 2. Την συμπλήρωση μητρώου μεταφοράς (αν απαιτηθεί), σύμφωνα και κατ’ υπόδειξη του πελάτη μας.
 3. Την συσκευασία του αρχείου.
 4. Την αναγραφή του περιεχομένου, πάνω στο κιβώτιο.
 5. Την αποσυσκευασία του αρχείου.
 6. Την τοποθέτηση του αρχείου, σε χώρο και κατά σειρά απαίτησης του πελάτη μας.
 • Ειδικές Μεταφορές

Ολοκληρώνουμε ειδικές μεταφορές με τον πλέον κατάλληλο μηχανικό εξοπλισμό και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που διαθέτουμε.

Εσωτερικές Μεταφορές

Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό με αίσθηση του χώρου στον οποίο εργάζεται. Έχουμε την δυνατότητα να διαμορφώσουμε τον χώρο που θα μας υποδείξετε με ταχύτητα και διακριτικότητα. Θα σας φανεί πολύ χρήσιμη η τεχνογνωσία των ανθρώπων μας στην αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση επίπλων και διαχωριστικών.

services-tabs-139154408

Μεταφορά Αρχείου

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει με εχεμύθεια, ασφάλεια και τεχνογνωσία να συσκευάσει και να μεταφέρει το αρχείο σας από και προς όλη την επικράτεια.

Οι υπηρεσίες που μπορούν να παρασχεθούν, σύμφωνα με τις απαιτήσεις κάθε έργου, είναι :

Διάθεση κενών κιβωτίων.Μπορούμε να παρέχουμε οποιοδήποτε τύπο κιβωτίου αιτηθεί ο πελάτης μας.
Συμπλήρωση μητρώου μεταφοράς (αν απαιτηθεί), σύμφωνα και κατ’ υπόδειξη του πελάτη μας.
Συσκευασία αρχείου.
Αναγραφή του περιεχομένου, πάνω στο κιβώτιο.
Αποσυσκευασία αρχείου.
Τοποθέτηση αρχείου, σε χώρο και κατά σειρά απαίτησης του πελάτη μας.

services-tabs-139154408

Μετεγκατάσταση

Η εταιρία μας αναλαμβάνει τον πλήρη σχεδιασμό της μεταφοράς σας. Κατόπιν πρότερης συνεννόησης και αναλυτικού σχεδιασμού, με τον υπεύθυνο της εταιρίας σας, θα οργανώσουμε και θα υλοποιήσουμε. την μετεγκατάσταση σας με τον πιο γρήγορο και ασφαλή τρόπο.

metafores metakomiseis soultanoglou athina

Υπηρεσία Ανακύκλωσης – Συλλογής μη Επικινδύνων Αποβλήτων

Τα τελευταία χρόνια, μετά από μελέτες που καταθέσαμε στο Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας (ΥΠΕΝ), έχοντας φροντίσει να εξοπλιστούμε με φορτηγά οχήματα τελευταίας τεχνολογίας και προσωπικό με Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Κατάρτισης Οδηγών Οχημάτων Μεταφοράς Επικινδύνων Εμπορευμάτων (ADR), καταφέραμε και εξασφαλίσαμε τις απαραίτητες Άδειες Συλλογής και Μεταφοράς μη Επικινδύνων Στερεών Αποβλήτων, σε Πανελλαδική κλίμακα (Δεκατρείς Περιφέρειες).

     Κυριότερο έργο, είναι η Συλλογή & Ανακύκλωση Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών καθώς και η Συλλογή προς Ανακύκλωση άχρηστων-χρησιμοποιημένων Λαμπτήρων. 

Η καταχώρηση στο Μητρώο Διαχειριστών μη Επικινδύνων Αποβλήτων του ΥΠΕΝ έχει αριθμό 258.

Οι άδειες συλλογής μας :

Περιφέρεια Αττικής : ΑΔΑ 456ΜΟΡ1Κ-0ΙΣ

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας : ΑΔΑ 457ΛΟΡ1Υ-ΠΝΓ

Περιφέρεια Θεσσαλίας : ΑΔΑ 456ΜΟΡ10-ΙΛ1

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος : ΑΔΑ 45Ψ9ΟΡ1Φ-Γ97

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος : ΑΔΑ ΒΟΧΟΟΡ10-Η7Χ

Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου : ΑΔΑ ΒΟΧΟΟΡ1Ι-9Σ0

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου : ΑΔΑ ΒΟΖ3ΟΡ1Ι-4ΥΞ

Περιφέρεια Κρήτης : ΑΔΑ 456ΜΟΡ1Θ-908

Περιφέρεια Πελοποννήσου : ΑΔΑ ΒΟΝ1ΟΡ1Φ-Ο56

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας : ΑΔΑ 45ΨΟΟΡ1Γ-0ΓΙ

Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας : ΑΔΑ ΒΟΝ5ΟΡ1Υ-51Λ

Περιφέρεια Ηπείρου : ΑΔΑ 45Ψ6ΟΡ1Γ-ΕΤΒ

Περιφερεία Ιονίων Νήσων : ΑΔΑ ΒΟΝ5ΟΡ1Φ-ΥΥΙ

services-tabs-139154408

Καλύπτουμε την πλειονότητα των μεταφορικών αναγκών της αγοράς.

Παραμένουμε στην διάθεση σας, για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειαστεί, προσβλέποντας στην λήψη και του δικού σας αιτήματος μεταφοράς.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ