Μια δυναμική μεταφορική εταιρία για όλη την Ελλάδα.

Η εταιρεία μας με διακριτικό τίτλο “ΣΟΥΛΤΑΝΟΓΛΟΥ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ Α.Ε” είναι εταιρεία με κύρια επιχειρηματική δραστηριότητα την παροχή υψηλού επιπέδου εργασιών στον τομέα των μεταφορών. Η έναρξη της επιχείρησης έγινε το 1994 και έχοντας σαν αρχές την υψηλή ποιότητα και την σύγχρονη τεχνογνωσία , αναπτύχθηκε γρήγορα, δημιουργώντας, ένα σοβαρό και υψηλών προδιαγραφών οργανισμό στον τομέα της μεταφοράς. Σήμερα μέσα από το ιδιοκτησιακό καθεστώς αλλά και τις συνεργασίες έχει αναπτυχθεί σε μια δυναμική και διαρκώς αναπτυσσόμενη Α.Ε. Λόγο των αυξημένων απαιτήσεων των πελατών μας και την κάλυψη του Πανελλαδικού δικτύου τους, έχουμε δημιουργήσει ένα εκτενές ιδιόκτητο δίκτυο υποκαταστημάτων σε όλη την Ελλάδα καλύπτοντας τις μεταφορικές ανάγκες τους, με μόνιμο υπαλληλικό προσωπικό.

Ο σκοπός μας

Σκοπός μας είναι η ουσιαστική και ποιοτική εξυπηρέτηση του πελάτη μας, που θα καλύπτει πλήρως τις σημερινές εμπορικές αξίες και το επιχειρηματικό περιβάλλον. Για τον λόγο αυτό στηριζόμαστε στην ποιότητα, την εμπειρία, την καλή οργάνωση και την σωστή επικοινωνία, στοιχεία που δημιουργούν την εμπιστοσύνη και την εξυπηρέτηση, που χρειάζεται για μια επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ ενός επαγγελματικού γραφείου μεταφορών και του πελάτη. Είμαστε υπερήφανοι γιατί πιστεύουμε ακράδαντα σε αυτές τις αρχές τις οποίες και ενσωματώνουμε στις υπηρεσίες μας. Το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο και πλήρως αφοσιωμένο στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών. Η μέθοδος μας βασίζεται στη συλλογικότητα και ομαδικότητα της εργασίας και στον προσεκτικό σχεδιασμό κάθε είδους μεταφοράς.

Διαχείρηση στόλου

Με 40 οχήματα στον στόλο μας, 12 άτομα προσωπικό γραφείου και 50 άτομα που καλύπτουν θέσεις οδηγών, συνοδηγών και στελεχών ειδικών μεταφορών, καλύπτουμε την πλειονότητα των μεταφορικών αναγκών της αγοράς. Το Δίκτυο Υποκαταστημάτων, που έχουμε αναπτύξει και διατηρούμε σε όλη την χώρα, με καινούριο στόλο οχημάτων και έμπειρο προσωπικό, μας καθιστά ικανούς να αναλάβουμε οποιαδήποτε μεταφορά Πανελλαδικά, με απόλυτη επιτυχία. Το δίκτυο των υποκαταστημάτων μας, ενημερώνεται καθημερινά online, μέσω εμπορικής εφαρμογής. Στην εφαρμογή διατηρείται βάση δεδομένων, με όλα τα έργα μεταφοράς. Η διαδικασία είναι αμφίδρομη, ώστε ο υπεύθυνος έκαστου Υποκαταστήματος, όταν ολοκληρώνεται κάθε έργο μεταφοράς ή κάθε στάδιο αυτού, να ενημερώνει άμεσα και τη βάση.

 

Καλύπτουμε την πλειονότητα των μεταφορικών αναγκών της αγοράς.

Παραμένουμε στην διάθεση σας, για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειαστεί, προσβλέποντας στην λήψη και του δικού σας αιτήματος μεταφοράς.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ