Μια δυναμική μεταφορική εταιρία για όλη την Ελλάδα.

Η εταιρεία μας με διακριτικό τίτλο “ΣΟΥΛΤΑΝΟΓΛΟΥ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ Α.Ε” είναι εταιρεία με κύρια επιχειρηματική δραστηριότητα την παροχή υψηλού επιπέδου εργασιών στον τομέα των μεταφορών. Η έναρξη της επιχείρησης έγινε το 1994 και έχοντας σαν αρχές την υψηλή ποιότητα και την σύγχρονη τεχνογνωσία , αναπτύχθηκε γρήγορα, δημιουργώντας, ένα σοβαρό και υψηλών προδιαγραφών οργανισμό στον τομέα της μεταφοράς. Σήμερα μέσα από το ιδιοκτησιακό καθεστώς αλλά και τις συνεργασίες έχει αναπτυχθεί σε μια δυναμική και διαρκώς αναπτυσσόμενη Α.Ε. Λόγο των αυξημένων απαιτήσεων των πελατών μας και την κάλυψη του Πανελλαδικού δικτύου τους, έχουμε δημιουργήσει ένα εκτενές ιδιόκτητο δίκτυο υποκαταστημάτων σε όλη την Ελλάδα καλύπτοντας τις μεταφορικές ανάγκες τους, με μόνιμο υπαλληλικό προσωπικό.

Ο σκοπός μας

Σκοπός μας είναι η ουσιαστική και ποιοτική εξυπηρέτηση του πελάτη μας, που θα καλύπτει πλήρως τις σημερινές εμπορικές αξίες και το επιχειρηματικό περιβάλλον. Για τον λόγο αυτό στηριζόμαστε στην ποιότητα, την εμπειρία, την καλή οργάνωση και την σωστή επικοινωνία, στοιχεία που δημιουργούν την εμπιστοσύνη και την εξυπηρέτηση, που χρειάζεται για μια επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ ενός επαγγελματικού γραφείου μεταφορών και του πελάτη. Είμαστε υπερήφανοι γιατί πιστεύουμε ακράδαντα σε αυτές τις αρχές τις οποίες και ενσωματώνουμε στις υπηρεσίες μας. Το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο και πλήρως αφοσιωμένο στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών. Η μέθοδος μας βασίζεται στη συλλογικότητα και ομαδικότητα της εργασίας και στον προσεκτικό σχεδιασμό κάθε είδους μεταφοράς.

Διαχείριση στόλου

Διαχειριζόμαστε τον στόλο μας, με πρωτοποριακή τηλεματική υπηρεσία, ώστε οι κεντρικές μας εγκαταστάσεις καθώς και οι πελάτες μας να έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για την εξέλιξη της μεταφοράς τους, άμεσα και έγκυρα.

Το σύστημα μεταξύ άλλων παρέχει, δυνατότητα αποστολής της θέσης του οχήματος ανά 60 δευτερόλεπτα, αποθήκευση δεδομένων για 12 μήνες και πρόσθετες λειτουργίες όπως Διαχείριση Καυσίμου και Θερμοκρασιών, Συμπεριφορά Οδηγού, Γραφείο Κίνησης και Routing.

Καλύπτουμε την πλειονότητα των μεταφορικών αναγκών της αγοράς.

Παραμένουμε στην διάθεση σας, για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειαστεί, προσβλέποντας στην λήψη και του δικού σας αιτήματος μεταφοράς.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ